Uvjeti korištenja

KRK REAL ESTATE d.o.o čini podatke sadržane na ovoj web stranici dostupne javnosti isključivo u informativne svrhe te kontinuirano radi na osiguranju  točnosti i redovitosti ažuriranja objavljenih informacija.

KRK REAL ESTATE d.o.o nastoji da sve ovdje objavljene informacije budu točne i potpune u svakom trenutku, no s obzirom na učestalost izmjene informacija, te kratkoću rokova za objavu, moguće su pogreške. KRK REAL ESTATE d.o.o, nadalje, pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

Iz tog razloga ponovno naglašavamo da su sve ovdje objavljene informacije isključivo informativnog značaja, a za sve druge svrhe potrebno se obratit direktno u agenciju gdje se mogu dobiti savjeti prilagođeni vašoj konkretnoj situaciji i potrebi.

Informacije dostupne na web stranicama KRK REAL ESTATE d.o.o. ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste kao posjetitelj stranica suglasni kako ove stranice i KRK REAL ESTATE d.o.o. ne smatrate odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.