O nama

Čast nam je što ste odabrali baš našu agenciju kao potencijalnog partnera za posredovanje pilikom prodaje ili kupnje Vaše nekretnine.

Naše sjedište se nalazi na otoku Krku, u centru mjesta Punat, ulica Kljepina br. 3, gdje ćete uvijek biti srdačno primljeni i dobiti odgovore na sva pitanja kao i rješenja za dileme vezane uz područje nekretnina.

Fokus našeg djelovanja je cijeli otok Krk, a takodjer djelujemo i na susjednim obalnim područjima Opatijske i Crikvenicke rivijere te drugim atraktivnim lokacijama na Jadranu i kopnenom dijelu Hrvatske.

Našim klijentima pružamo uz srdačan i profesionalan odnos i vrlo kvalitetnu uslugu koja obuhvaća sve administrativno-tehničke poslove vezano za kupoprodaju nekretnina.

Nekretnine koje se nalaze u našoj ponudi su selektivno izabrane vodeći računa da se potencijalni posao kupoprodaje obavi brzo i na zadovoljstvo svih sudionika. Takodjer posjedujemo veliku vlastitu bazu potencijalnih kupaca, a razvijamo suradnju sa niz renomiranih agencija u inozemstvu i kod nas.

Na usluzi smo Vam svaki dan na broju telefona +385 51 855 422 i na e-mail adresi info@KrkRealestate.hr.

Srdačan pozdrav i očekujemo Vaš upit ili posjetu našem lijepom otoku u bliskoj budućnosti.


Vaš partner u poslovanju s nekretninama,
Krk Real Estate d.o.o.